Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Triathlon Vereniging Triade, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online je sportspullen op bijvoorbeeld Wiggle of Aktiesport en Triathlon Vereniging Triade ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en verschillende supermarkten (online) doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Triathlon Vereniging Triade.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Triathlon Vereniging Triade ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Triathlon Vereniging Triade. Voor jou een kleine moeite, voor Triathlon Vereniging Triade zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Triathlon Vereniging Triade. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Triathlon Vereniging Triade hier direct van! 

Let wel op dat je bij je al ingelogd bent boij de webwinkel voordat je doorklikt via sponsorkliks en dat je tijdens je bestelling niet tussendoor op een ander tabblad (bijvoorbeeld Google)

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Triathlon Vereniging Triade weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Triathlon Vereniging Triade is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Triathlon Vereniging Triade dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Triathlon Vereniging Triade op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12556

Alvast hartelijk bedankt voor jullie financiĆ«le steun aan onze vereniging!