Jeugd


We gaan in 2018 in plaats van vier clinics elke woensdagavond trainen. Verder beginnen we dit jaar ook weer met de zwemloop en een zwemclinic. Daarnaast gaan we ook weer samen naar wedstrijden en sluiten we het jaar af met de triathlon Zwolle!

Woensdagavond, triatlonavond!

Schrijf maar vast in je agenda: Elke woensdagavond van 18:30 tot 19:30 gaan we trainen voor triatlons bij de wielerbaan aan de Milligerplas.  We beginnen in april en gaan door tot eind september.
Trainen voor triatlon kan van alles zijn! Dus we gaan lopen, waarbij we veel aandacht besteden aan loopscholing; we gaan fietsen, met veel aandacht voor fietsbeheersing en we gaan soms (bij warm weer) ook het water in. Natuurlijk gaan we ook veel oefenen met wisselen; want juist de combinatie van al deze sporten maakt triatlon zo leuk!

Om mee te doen met de training is het dus handig om je fiets en helm (verplicht!) mee te nemen en daarnaast je loopschoenen. Kleding waarin je makkelijk kunt fietsen EN lopen. Als we ook gaan zwemmen, dan geef ik dit van tevoren door en dan moet je dus ook zwemkleding of trisuit mee, een handdoek en eventueel droge kleren.

Wil je mij laten weten als je mee wilt doen met deze trainingen? Voor Triade en ZV44 leden is deelname gratis. Je kunt ook altijd eerst een paar keer komen kijken of een vriendje meenemen.

De jeugdafdeling van TV Triade werkt nauw samen met zwemvereniging ZV 44 uit Zwolle. Als je serieus aan triatlon wilt doen raden we je aan om, naast het volgen van de clinics bij TV Triade, te gaan trainen bij ZV 44. Je kunt bij ZV 44 werken aan je zwemtechniek en zwemconditie en in de zomerperiode zijn er ook zwemtrainingen in het open water met aansluitend de mogelijkheid tot hardlooptraining, ideaal voor (jonge) triatleten.

Wil je meer informatie en lijkt het je leuk om mee te komen trainen, stuur dan een mail naar : jeugd@tvtriade.nl