DE TRIADE TRIATHLON CHALLENGE IS TERUG!

Yes, de challenges zijn weer geopend! De 3 challenges zijn een ideale mogelijkheid om jezelf voor te bereiden op de triathlons die ein-de-lijk nu wel weer door kunnen gaan! Bijvoorbeeld de 10e editie van Triathlon Zwolle op 25 september 2021. Heb je al een keer meegedaan? Dan is het wellicht een ideaal moment om te kijken wat je huidige niveau is en dat te vergelijken met je eerdere prestatie. Succes!

DE SPELREGELS

 • Iedereen kan en mag meedoen, ook niet-Triade leden. Deelname is gratis en op eigen risico. Vooraf aanmelden is niet nodig.
 • Alle informatie over de parcours vind je hierboven bij de 3 triatlon-locaties.
 • Periode: Zet in het resterende triathlon seizoen van 2021 jouw tijd neer!
 • Je komt in de lijst met deelnemers te staan door jouw tijden in te sturen. Mail de 3 activiteiten (links naar strava/Garmin Connect-activiteiten of .gpx bestanden) naar triathlonchallenge@tvtriade.nl. Vermeld hierbij je Naam en Woonplaats. Je poging wordt dan verwerkt in de lijst met deelnemers op de pagina van de betreffende Challenge.
 • Zoals bij een reguliere triatlon dienen alle disciplines individueel en achtereenvolgens afgewerkt te worden. Enige verschil is dat de wisseltijden nu niet worden meegenomen. Wel geld er een tijdslimiet.
 • Voor de 1/8e triatlon geldt een tijdslimiet van 2 uren. Voor de 1/4e triatlon geldt een tijdslimiet van 4 uren.
 • Meedoen in estafette-vorm kan ook. Dit houdt in dat de 3 disciplines door 3 verschillende atleten achtereenvolgens worden afgelegd. De resultaten hiervan komen, na insturen, in een aparte lijst op de website.
 • Ook wordt er een lijst gemaakt met triatleten die alle 3 de triatlons hebben gedaan – DΓ© Grand Slam! De opgetelde tijden van de 3 triatlons vormen de basis voor die lijst met deelnemers en vind je onderaan deze pagina.
 • Uiteraard spreekt het voor zich dat er tijdens jouw challenge geen verkeersregelaars op het parcours aanwezig zijn om je te wijzen op keerpunten of kritische verkeerssituaties. Uiteraard geldt: fiets veilig en hou het leuk voor je mede weggebruikers πŸ™‚
 • Voor de rest geldt vooral: have fun! πŸ™‚

TIPS & TRICKS

 • Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Je snelste poging is terug te zien in de lijst met deelnemers.
 • Neem iemand mee die jouw β€˜parc fermé’ bewaakt zodat je na het zwemmen er niet ineens achter komt dat een toevallige passant op jouw fiets al aan het fietsparcours begonnen is πŸ™‚
 • Laat jouw support meteen een aantal foto’s maken voor op de website. Stuur deze mee met de mail waarin je ook je 3 activiteiten instuurt.
 • Plan strategisch. Kies een moment dat het rustig is op de weg. Een zonovergoten zondagmiddag is waarschijnlijk niet het beste moment om Γ©n veiligheid te kunnen waarborgen Γ©n een toptijd neer te zetten πŸ™‚
 • Bij het zwemmen in buitenwater is een safeswimmer geen overbodige luxe. De Milligerplas in Stadshagen en de Wijde Aa zijn op sommige plekken 25m diep. Bij het Ganzendiep is het in verband met aanwezige pleziervaart verstandig om 10 meter uit de kant te blijven zwemmen.

JOUW DEELNAME & FOTO’S INSTUREN

Je komt in de lijst met deelnemers te staan door jouw tijden in te sturen. Mail de 3 activiteiten (links naar strava/Garmin Connect-activiteiten of .gpx bestanden en eventuele foto’s) naar onderstaand e-mail adres. Vermeld hierbij je Naam en Woonplaats. Je tijden worden dan verwerkt in de lijst met deelnemers op de pagina van de betreffende triatlon.

DΓ‰ GRAND SLAM! – JOUW TIJDEN VAN ALLE 3 TRIATLONS OPGETELD

Het ultieme doel voor de zomer! Leg alle 3 triatlons af en
verover een plek in de onderstaande Grand Slam lijst!

NAAMWOONPLAATSCHALLENGE STADSHAGENCHALLENGE GANZENDIEPCHALLENGE AA-LANDENVOLTOOID
Marco ReuversZwolleβœ”βœ”
Anneke ReuversZwolleβœ” βœ”
Richard SlotZwolleβœ”βœ” βœ”βœ”
Nico MijnheerHasseltβœ”βœ”
Loes OvereemGroningenβœ”βœ”βœ”
Sofie van BoheemenZwolleβœ”βœ”βœ”
IreneGroningenβœ”
Alwin PenninkhofIjsselmuidenβœ”βœ”βœ”
Olga AppeloZwolleβœ”
Jeroen FleerZwolleβœ”βœ”
Lars AartsZwolleβœ”βœ”
Michiel BroeksmaKampenβœ”βœ” βœ”
Casper RoetmanZwolleβœ”
Michel LamtinkZwolleβœ”
Sterre HeidaZwolleβœ”
Gerben KoopmanZwolleβœ”
Henri SlabbekoornZwolleβœ”
Lodewijk WitteveenZwolleβœ”βœ”βœ”
Daniel DubbelhuisZwolleβœ”
Rob VerweyZwolleβœ”
Iwan BrinkZwolleβœ”
Erik KuijerRuinerwoldβœ”
Marie KleinZwolleβœ”βœ”βœ”
Johan HofstraRuinerwoldβœ”
Kees van de WeteringIjsselmuidenβœ”
Anne RuniaZwolleβœ”