Nieuwe webshop kokkiebikes online

kokkie bikesInternet is niet meer weg te denken uit onze samenleving en KokkieBikes wil met de tijd mee gaan door 24 uur per dag bereikbaar te zijn en het klanten gemakkelijk te maken om producten te bestellen. Afgelopen najaar zijn er achter de schermen stappen ondernomen om een webwinkel op te zetten. Deze webwinkel is inmiddels klaar en sinds deze week in gebruik.

De webwinkel zal een verlengstuk zijn van de huidige winkel en geeft een beter beeld van KokkieBikes. Ook is het een extra service naar u als klant, heeft u weinig tijd en bent u toch een product nodig dan is dit eenvoudig en snel te bestellen. Zo is het grootste gedeelte van het winkelassortiment ook online te koop en daarnaast is van een aantal merken de gehele collectie te koop.

Ook alle fietsen die op voorraad zijn kunnen op de site bekeken worden. De fietsen zullen echter niet worden verzonden. Zoals bij de meesten van u wel bekend staat de fietsafstelling bij ons hoog in het vaandel. Een meting is daarom van groot belang voor het plezier op de fiets.

Om te vieren dat de webwinkel online is hebben we een aantal knallende aanbiedingen, waaronder de volgende fietsen.