Eerste jeugdclinic een succes

Vandaag heeft TV Triade in samenwerking met ZV44 de eerste clinic voor jeugd gehad. Een tiental zeer enthousiaste triatleten in dop waren aanwezig om de nodige kennis op te doen over triatlon, het doen van wedstrijden en wat Triade dit jaar verder nog in petto heeft voor de jeugd. De gretigheid was van de koppies af te lezen en aan het einde van de middag werd al flink met pa en ma onderhandeld over het al dan niet lenen van een racefiets voor de eerste wedstrijd in Deventer. Deze zal op 30 april zijn en hier zullen de eerste Triade jeugdleden aan de start staan om het geleerde in praktijk te brengen.
Vandaag stond in het teken van hardlopen en op deze prachtige 2 april middag werd er gesprongen gerend en gelachen. Kinderen hebben verschillende loopoefeningen gedaan en tips gehad voor een (nog) betere looptechniek.
De volgende clinic is op 14 mei. Deze clinic is naast de deelnemers van de Triade clinics ook toegankelijk voor losse deelname. In dit geval kost deelname 5 euro pp. Inschrijven voor de Triade clinics kan ook nog steeds. Deelname aan alle komende clinics en begeleiding bij de wedstrijden kost 40 euro. Dit is inclusief Triade lidmaatschap en een wedstrijdlicentie van de NTB. Voor meer informatie kijk op http://tvtriade.nl/wordpress/jeugd/ of neem contact op met jeugd@tvtriade.nl!