Zwemmen

Door het seizoen heen zwemmen we binnen, buiten en in buitenwater.

zwembad de vrolijkheid

Binnenzwemmen (voor exacte tijden, kijk in de agenda!)

Het binnenzwemmen vind plaats in “De Vrolijkheid” Dit bad is in 2012 geopend en heeft 2, 25 meterbaden. Wij kunnen in het winterseizoen gebruik maken van het bad op de foto. Dit is de plek om samen met jouw clubgenoten samen te trainen (e.v.t. voor teamwedstrijden) en erg prettig, in de baan liggen met mensen van jouw tempo.

 

Buitenzwemmen  (voor exacte tijden, kijk in de agenda!)

olbHet buitenzwemmen vind plaats in het in 2014 volledig gerenoveerde Openlucht zwembad Zwolle.
Buiten dat het uniek is om in een monument te zwemmen, is dit een heus 50 meterbad.
Je hebt de keuze om lid te worden van het openluchtbad, maar er is ook de mogelijkheid om via de vereniging te zwemmen. Triade zwemt in het seizoen ongeveer van 20:00-21:00 (dit is afhankelijk van hoe lang het licht is)

Als je lid wordt van dit mooie bad, dan kan je op weekdagen van 11:00-20:00 zwemmen, en in het weekeinde van 11:00-17:00 zwemmen.

 

Openwaterzwemmen wijthmenerplas (voor exacte tijden, kijk in de agenda!)

20140528-195349-71629374.jpgGeen triatleet kan zonder de ervaring van buitenzwemmen. Gewoon omdat dit een heel andere ervaring is. Géén lijnen op de bodem, en (soms) weining zicht, dus moeilijk navigeren.
De ervaring om in een pak te zwemmen, golven en wind te voelen.

Daarbij is het buitenzwemmen voor de buitensporter het ultieme. Grote voordeel is dat het overzwemmen van een plas in een groep veel geruststellender is dan alleen. De openwatertrainingen worden ook altijd onder begeleiding gedaan!

 

 

Geef een reactie