Lopers Company nieuwe sponsor Triade-dames

ZWOLLE – De dames van de Zwolse triathlonvereniging Triade zwemmen, fietsen en rennen voortaan met een nieuwe naam op de borst: Lopers Company. De sinds een halfjaar terug in Zwolle neergestreken hardloopwinkel gaat een verbintenis aan voor een jaar.

De dames van Triade geflankeerd door Erick Borger (links) en Peter Jansen (rechts) van Lopers Company

De dames van Triade geflankeerd door Erick Borger (links) en Peter Jansen (rechts) van Lopers Company

De dames komen gedurende vijf wedstrijden landelijk in actie in de eerste divisie. Peter Jansen, die begin dit jaar de eerste Zwolse winkel opende van de nog jonge franchiseformule, ondersteunt graag enthousiaste sporters. ,,De meeste aandacht gaat snel uit naar de heren. Dat deze dames ook nog eens landelijk sporten, is een leuke bijkomstigheid.”

Het is voor Jansen, zelf fanatiek hardloper, een prettige bijkomstigheid dat de naam van zijn winkel nu ook in het zwemmen en wielrennen voorbij komt. ,,Ik vind het leuk deze winkel breed te presenteren.”

De dames zijn blij met de nieuwe sponsor. Het damesteam is een mix van ervaren rotten en frisse nieuwelingen. Bij de overhandiging van de blauwe truien bleek al hoe snel ze de Lopers Company omarmd hebben: ze kochten bijkans de hele winkel leeg. Het sponsorcontract heeft de duur van een jaar, met de intentie deze te verlengen.

Voor meer over Lopers Company:
http://www.loperscompany.nl/stores/Zwolle

Meer weten over triathlon voor dames?
http://www.1edivisietriathlon.nl/teams/tv-triade/
http://www.tvtriade.nl/

test1234